Natália glosíková

Natália Glosíková

Tancu sa venuje od svojich 3 rokov, súťažnému spoločenskému tancu od 6 rokov.
Od svojich 12 rokov, kedy odišla žiť a trénovať do Talianska, sa súťažne venovala už len latinsko - americkým tancom, ktoré sú jej srdcu a temperamentnej povahe bližšie. V rámci tanečných lekcii však stále vyučuje aj štandardné tance, ktoré ju môžete spolu so show dance vidieť tancovať aj na rôznych tanečných vystúpeniach.
 
Natália je viacnásobnou majsterkou Slovenska v latinskoamerických tancoch a finalistkou majstrovstiev sveta latinskoamerických tancoch v juniorskej kategórii v najvyššej výkonnostnej triede. Slovensko reprezentovala aj na mnohých medzinárodných súťažiach v najvyššej výkonnostnej kategórii dospelých, kde získala mnoho tanečných úspechov a ocenení. Tanečne pôsobila v Taliansku, Slovinsku, v Prahe, Londýne, Dánsku a súťažne precestovala veľmi veľa krajín sveta.
 
Natália bola úspešnou tanečníčkou aj v dvoch tanečných TV show Let´s Dance. Najskôr tancovala s hercom a zabávačom Romanom Pomajbom, neskôr s hercom Martinom Mňahončákom s ktorým sa prebojovala až do finále súťaže a skončila na 2. mieste.
 
Medzi jej tanečno - divadelné skúsenosti patrí účinkovanie ako sólistka v úspešnej tanečnej show Just Dance na Novej scéne, ktorá bola prvou tanečnou show na Slovensku realizovanou v divadle.
 
Natália má dlhoročné trénerské skúsenosti a ako trénerka pôsobila vo viacerých školách doma aj v zahraničí. Už ako 22-ročná bola pre vynikajúce tanečné úspechy ocenená ako Medzinárodná legenda slovenského tanečného športu.